Consells per quedar-te embarassada

Aquesta setmana a la secció pregunta’m, us portem 5 consells per quedar-te embarassada. Comencem! foto-1

1-Consulta al teu metge i fes-te les proves genètiques: Tens més probabilitat de tenir un embaràs si el teu cos està llest per concebre un bebè. Per esbrinar si estàs en el millor moment per tenir un bebè i aprendre quins canvis poden ajudar-te, programa una revisió mèdica amb un metge o amb la llevadora.

2- Planeja un embaràs saludable: Si et vols quedar embarassada, tenir hàbits saludables és un gran inici. Alimenta’t sanament, tingues un pes adequat, fes exercici i abandona mals hàbits com el tabac. Limita el teu consum de cafeïna.

3- Esbrina quan ovules: El major secret per quedar-te embarassada és saber quan ovules. D’aquesta manera no caldrà que ho intentis cada dia a totes hores. Pots esbrinar quan ovules amb ajuda de diferents mètodes. Si tens períodes irregulars, consulta al teu metge, ja que, l’ovulació pot ser complicada d’esbrinar.

4- Tingues relacions sexuals en el moment adequat: Una vegada que sàpigues quan s’allibera l’òvul de l’ovari, pots planejar tenir relacions íntimes durant els teus dies més fèrtils: des de tres dies abans de l’ovulació fins al dia de l’ovulació.

Tens diversos dies, ja que els espermatozoides poden sobreviure de tres a sis dies en el teu cos. Això significa que si tens relacions sexuals el dilluns, els espermatozoides poden sobreviure en les teves trompes de Fal·lopi, fins al dijous o fins i tot el diumenge.

Si no estàs segura de quan serà el teu període fèrtil, tingues relacions amb la teva parella cada dos dies.

5-Ajuda a millorar l’esperma: Els espermatozoides tenen més possibilitats de fertilitzar un òvul quan estan sans, forts i són abundants. Hi ha uns quants trucs per això:

-Reduir el consum d’alcohol.

-No consumir drogues ni tabac

-Evitar banys calents (dutxes, jacuzzi…)

foto-2

Si amb tot això no ho aconseguiu, poseu-vos en mans d’un especialista.

Alex Gil i Ruth Pajuelo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: