Els més veterans aconsegueixen vàries victòries esportives durant el cap de setmana

Una temporada més, el Club Atletisme Montornès segueix pujant al podi dels principals campionats autonòmics i estatals.  Aquest cap de setmana, el club ha tingut representació al Campionat de Catalunya de Cros individual i per equips celebrat a Caldes de Malavella.

En la categoria veterana, Angelica Esparza s’ha proclamat sots-campiona de Catalunya i Elias Resina ha estat tercera. Aquests podis, acompanyats dels bons resultats dels seus companys d’equip, ha ajudat a que el club d’Atletisme de  Montornès també s’emporti el campionat de Catalunya veterà masculí per equips i el sots-campionat en la categoria femenina.

En pista coberta, Moed Mbarki ha aconseguit la segona posició als 1.500 metres del Campionat de Catalunya Absolut amb un temps de 3:57.84. Mbarki ha millorat el resultat aconseguit l’any passat, en el qual va pujar al podi en tercera posició.

A nivell estatal, la Mitja de Granollers ha acollit el Campionat d’Espanya de Mitja Marató. Javier López, de l’Atletisme Montornès, ha estat el millor veterà M65. El montornesenc s’ha proclamat Campió d’Espanya amb un registre de 1:30:51.

Helena Martín i Iván Pérez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: