I Feel So Fantastic

Avui us portem una història molt confusa i que a vosaltres segurament us agradarà saber per curiositat però després voldríeu no haver vist.

Primer posem el vídeo abans de l’explicació:

El vídeo va ser penjat a YouTube el 15 d’abril del 2009 per “Creepyblog” (ja tela amb el nom del canal d’aquest). En el vídeo es pot veure a una androide en forma de dona cantant una tètrica cançó i fent moviments estranys.

En la descripció del vídeo, es pot observar un gran text que ens ha deixat el creador que explica una llegenda. Pigmalió, un escultor de l’època grega treballava a crear figures humanes. Després de travessar nombroses tragèdies, va voler crear la seva dona ideal, una dona estàtua. Al final de la descripció fa una pregunta: How does she feel?, en català vol dir: Com es troba ella? El més fàcil pensar sobre això és que es refereix a la noia estàtua de la llegenda, que aquesta fa referència a Tara, l’androide del vídeo. La mateixa cançó ens diu que ella està fantàstica. Creepy veritat?

A més a més, en un tros de la cançó, ens diu Tara: “I feel fantastic, run, run, run“, és a dir, “Em sento fantàstica, corre, corre, corre“. Aquestes paraules les diu mentre apareix un jardí que no té res a veure amb la cançó.

Després d’aquest succés, a internet es van crear molts rumors, un d’ells era sobre que el jardí era un lloc on el creador del vídeo matava i deixava els seus cadàvers, bàsicament, creien que era un psicòpata.

En la descripció, posa que Pigmalió segrestava connectava les seves víctimes a l’androide, que l’utilitzava com energia per fer-la funcionar fins que les seves víctimes morissin. Cada vegada que Tara canta, és una interpretació digital dels crits de les víctimes que estaven connectades a ella.

Aquesta ha sigut la història esgarrifosa d’aquesta setmana. Què us ha semblat? Creieu que és veritat? Posa-ho en comentaris!

Júlia Costa i Judit Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: