Perseguint Mavericks

Perseguint  Mavericks és l’autèntica i estimulant història del fenomen del surf Jay Moriarity (encarnat per l’actor Jonny Weston). Quan, a l’edat de 15 anys, Jay descobreix que les mítiques ones conegudes com ‘Mavericks’, unes de les més descomunals del planeta, s’aproximen a la seva llar de Santa Creu, on van a trencar, aconsegueix l’ajuda del llegendari Frosty Hesson (Gerard Butler) perquè ho entreni i així poder sobreviure a aquest fenomen. Quan Jay i Frosty s’embarquen en l’afany d’aconseguir l’impossible, va sorgint entre ells una singular amistat que transforma les seves vides.

Javi Jové i Alba Iglesias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: