Els turons tenen ulls

Aquesta setmana, en la secció Expedient Paranormal estrenada pels actuals redactors d’aquesta web, portem una pel·lícula basada en fets reals.

colinas77

Els turons tenen ulls és una pel·lícula feta el 1997 i va tenir una altra versió més moderna el 2006. Els protagonistes principals són la família Carter. Els Carter són una família de classe mitjana. Un dia, mentre portaven els seus progenitors a la seva boda de plata, es queden penjats al mig del desert de Nou Mèxic. Sense saber què fer, es queden allà en mig esperant ajuda. Després d’un període de temps, es donen compte que algú es vigila. No estaven sols. Una família de mutants sanguinaris deguts a unes proves nuclears de l’exèrcit, com Grunyits i Slott, no pararan d’intentar aniquilar a la família nord-americana.

Aquest era el resum de la pel·lícula, però la realitat tampoc era molt diferent. Un grup de cavernícoles liderats per Alexander Sawney Bean, van viure en les muntanyes d’Escòcia durant 25 anys. Dins els 25 anys, es calcula que van matar a més de 1.000 persones.

Al principi, Alexander era una persona “normal” en el segle XVI. Després de casar-se, decideix no seguir com la vida honrada del seu pare i marxa amb la seva dona a una cova en Galloway. Des d’aquell moment i fins a 25 anys, va crear i formar un clan de 48 persones, on 21 eren dones. Generalment, el clan es dedicava a assaltar i assassinar viatgers i després se’ls menjaven.

Una parella de viatgers va ser assaltada. L’home va poder sobreviure, però la dona va ser l’objectiu del clan. L’home, espantat, marxa fins a arribar a la policia i explicar tot el succés. Després, Jacob VI, amb més de 400 homes, va capturar al clan i després els va assassinar.

Aquesta història és una mica terrorífica, però com totes d’aquest apartat. Esperem que  gaudiu sempre viatjar i aparteu-vos dels llocs foscos ^_^.

Judit Costa i Elena López

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: