La fotografia

Aquesta setmana us vull ensenyar una de les meves fotografies preferides, feta per mi.

img_3623

A la fotografia podem veure un gos com l’element més important de la imatge. A mi m’agrada molt aquesta fotografia perquè em transmet alegria només veure-la, potser és perquè és la meva mascota la que surt a la fotografia i això em fa posar feliç, o potser el que m’agrada és com em va sortir la foto. Què penseu vosaltres?

Júlia Costa Vázquez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: