Familia Warren

Ed i Lorraine Warren, eren un matrimoni que es van dedicar a casos paranormals als Estats Units. Molts eren totalment certs.

Es van conèixer als 16 anys. Es van casar, i van tenir un bebè, Judy. Aparentment un matrimoni normal. Però la seva afició era una mica estranya, es dedicaven a “Caçar dimonis”. 23703_1303397105023_1233351675_31032808_1771905_na

Quan van tenir a la seva filla, Ed va decidir que volia ser artista. Li agradava especialment pintar cases. Cases encantades. Però ell havia oblidat explicar el perquè.
El senyor Warren va explicar que a les dues o tres del matí, durant la seva infància, quan ja tota la família dormia, les portes del seu armari s’obrien i d’ell sorgien llums flotants amb rostres que ho miraven.

Els dos es morien de ganes de passar la resta de les seves vides junts i investigant cases encantades.
Ed va seguir pintant cases. S’asseia enfront d’elles i en el seu llenç dibuixava terrorífics monstres i fantasmes que apareixien de les portes i finestres. Després Lorraine s’acostava a l’amo de la casa i li oferia el quadre.

Molts amos, horroritzats, deixaven que Lorraine i Ed entressin a la seva casa. No els va anar massa malament perquè molt ràpid, en 1952, van formar la New England Society for Psychic Research. Era la primera associació dedicada a investigar fantasmes i a buscar dimonis, perquè els Warren creien fermament en els dimonis.

Julia Costa i Judit Durán

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: