Ara que estem junts

Aquesta setmana portem un llibre que la nostra professora de català i directora d’aquesta web ens ha recomanat: Ara que estem junts. ara-que-estem-junts

Aquest llibre de Roc Casagran basat en l’època franquista tracta sobre dos germans bessons, en Tòfol i en Tian, són completament diferents. En Tòfol és el guapo, el fort, “l’animal”, mentre que en Tian és el llest, el que li encanta llegir, el solitari i “l’artista” de la família. En Tòfol escriu el llibre per explicar tot el que li va passar a en Tian quan ell no estava present. Tòfol escriu sobretot quan ha de marxar de Sabadell cap a França amb la seva mare i el seu bessó a causa que Franco estava atacant a la gent partidària dels rojos, i el seu pare era soldat d’aquesta banda. França era la terra “promesa”, que els salvaria. Això ells creien.

Tòfol sobretot parla de la seva solitud, ja que la seva mare sempre està pendent del seu germà perquè té problemes respiratoris i el seu pare mai està. A sobre, la noia que li agrada no la podrà veure mai més per culpa d’aquest rebombori de la guerra contra Franco.

Un dels nostres redactors l’ha llegit i el recomana a tothom, perquè pugui apreciar el que segurament han passat familiars vostres que han estat en aquest terrible temps. A més, aquesta novel·la és molt curta i fàcil de digerir, i es recomana a un públic jove i adult.

Esperem que us agradi el llibre i el gaudiu! La setmana que ve en portem un altre més.

Judit Costa i Aaron Estela

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: