Preguntados

Aquesta setmana a Recomanacions… Presentem l’App que més està triomfant en els jocs aquest més.

Preguntados és un joc de preguntes i respostes de sis categories diferents: Geografia, Història, Art i Literatura, Ciència i Tecnologia, Entreteniment i EsportsCover art. Per guanyar, hauràs d’aconseguir els personatges corresponents a cadascuna de les categories. Gira la roda i l’atzar decidirà les preguntes que hauràs de respondre. Si caus en la casella especial, podràs jugar per aconseguir el personatge que tu triïs.
Però els teus coneixements no són l’única cosa important per guanyar! Preguntats és també un joc d’estratègia: podràs aconseguir personatges de les teves oponents desafiant a un duel! Si caus en la casella especial de la roda, podràs triar entre jugar per un personatge o desafiar al teu oponent a un duel per quedar un dels seus. A més, Preguntats inclou quatre Power-Ups per ajudar-te a respondre correctament les preguntes més difícils.

Anima’t a jugar i aprendre a la vegada!!!

Laura Mendoza i Helena Palma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: