Una vacant imprevista de J.K. Rowling

Aquesta setmana en Recomanacions… Presentem el llibre de J.K. Rowling Una vacant imprevista.

El llibre tracta de la història d’aquesta primera obra de Rowling per a adults se centra en Pagford, un imaginari poblet del sud-oest d’Anglaterra on la sobtada mort d’un regidor desencadena una feroç pugna entre les forces vives del poble per fer-se amb el lloc del mort, factor clau per resoldre un antic litigi territorial. La minuciosa descripció de les virtuts i misèries dels personatges conformen un microcosmos tan intens com revelador dels obstacles que llasten qualsevol projecte de convivència, i, a la vegada, dibuixen un divertit i polifacètic mostrari de la infinita varietat del gènere humà. Sense que el lector amb prou feines ho percebi, Rowling aconsegueix involucrar en temes de profund calat mentre el condueix sense pausa a un sorprenent desenllaç final.

Portada del llibre

Anima’t a llegir-lo!!!

Laura Mendoza i Helena Palma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: