Coneix al millor professor de Matemàtiques, Martí Castañé.

Bon dia! Soc Cristina i avui entrevistaré a Marti Castañé, professor de matemàtiques a 3r i 4rt. Coneixerem una mica més la seva experiència laboral, alguna cosa interessant sobre ell i altres coses com, quin record et portes dels alumnes d’aquest curs? Us invito a gaudir d’aquesta entrevista!

Quan vas néixer? A on?

Vaig néixer el 20 d’agost 1995 a l’hospital de Granollers, però soc de Sant Esteve de Palau Tordera.

Quan portes treballant al centre? T’agrada?

Aquest és el tercer any. Si si, estic molt content.

Què fas durant el teu temps lliure?

En el meu temps lliure he estat molts anys jugant a handbol, aquest any només cordino, jugo a pàdel i estic amb la meva família, parella i amb els meus amics, una mica de tot com també preparar classes.

Actualment, tens parella?

Si, si que tinc.

T’agrada el teu treball? Té a veure amb el que vas estudiar?

Molt, jo vaig estudiar enginyeria química, però un dels motius va ser per saber si podia ser professor en acabar la carrera i quan vaig acabar em van dir que podia fer un màster d’un any. Per tant, estic treballant del que volia.

Què volies ser de petit?

Quan ets petit mai ho tens clar, però jo des de molt jove professor m’agradava molt, també perquè he estat a un casal molts anys, d’entrenador i m’agraden molt els nens. Principalment, professor era una de les coses que veia molt clar.

Què et va motivar per ser professor?

Tinc familiars que són professors, que això també em va influenciar, però jo crec que també com he sigut entrenador i he treballat en un casal molts anys, vaig veure que m’agradava el dia a dia amb els nens, ajudar-los i ensenyar-los. Encara que és una professió que cansa i és dura perquè els adolescents a vegades també tenen un comportament difícil de portar. Igualment, a mi m’agrada.

Quin tipus de música escoltes?

Principalment Pop comercial, el que sona a la radio.

Com et veus d’aquí deu anys?

És una pregunta molt interessant, si ara faig 28, en tindré 38. Jo crec que ja em veig amb fills, casat i continuant sent professor. Em veig, però no se sap segur, d’aquí a què sigui pot canviar.

Quina ha sigut la teva millor experiència al centre?

La vostra generació m’ha agradat molt i potser tant de persones com acadèmicament, la combinació ha sigut la millor, però molts, la majoria dels records del Marta Mata han sigut molt bons.

On surts de festa normalment?

Quan era universitari, sortia per Barcelona però ara de tant en tant a Mataró, encara que ara no tant i sinó pel meu poble hi ha una discoteca que es diu “Visual” que està molt bé i tanca a les tres.

Quin és el moment més vergonyós que has passat a l’institut?

No va ser vergonyós, però podria ser-ho. Al meu primer any aquí a la classe de 3rB, jo no era tutor, però si coach, vaig arribar i s’havia embolicat una molt grossa. Van incendiar una cosa, jo no estava en aquell moment i quan vaig arribar tots estaven cridant i vaig dir, que està passant aquí? Vaig dir-les que tranquils i vaig haver d’anar a l’equip directiu i solucionar el problema. No va ser vergonyós, però si va ser el moment més tens.

Si no fossis professor de matemàtiques, de quina professió t’agradaria treballar?

És una bona pregunta perquè no és fàcil, però en l’àmbit de coordinació, m’agrada coordinar o també m’agradaria estudiar a la llarga la carrera d’economia encara que mai se sap. Potser, en l’àmbit esportiu, m’agradaria coordinar, organitzar esdeveniments de forma professional, no com a hobby, un club professional.

Podries explicar-me algun record que tinguis de la teva època d’estudiant?

Jo vaig estudiar una carrera que no és fàcil, hi han records durs, d’estar un mes tancat a la biblioteca de la universitat estudiant. Al final, l’etapa va ser dura, però també com anava a la biblioteca amb els meus amics, m’ho passava millor i feia una mica la vida universitària que també està molt guai. En l’àmbit social és una etapa molt divertida i fas amics de tots els llocs. Generalment, en aquella etapa vaig fer moltes coses.

Quin record et portes dels alumnes d’aquest curs?

Molt bo, ja us ho he dit. A nivell de promoció és la millor que he tingut i estic molt content amb vosaltres.

I fins aquí l’entrevista. Espero que us hagi agradat. Ha sigut un plaer fer-li l’entrevista al Martí i he aconseguit respostes molt interessants. Fins avia’t!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: