MOR UN DELS FILLS QUE ESPERAVEN CRISTIANO I GEORGINA

El futbolista portuguès del Manchester United Cristiano Ronaldo i la seva parella, Georgina Rodríguez, han informat el passat dimarts que ha mort un dels dos fills bessons que esperaven.

Tots dos van fer aquesta publicació en les seves xarxes socials: "Amb la nostra més profunda tristesa hem d'anunciar la mort del nostre fill. És el dolor més gran que uns pares poden sentir. Només el naixement de la nostra filla ens dóna la força per viure aquest moment amb una mica d'esperança i felicitat.

Volem agrair als doctors i infermeres per la seva cura i suport. Estem devastats per aquesta pèrdua i preguem privadesa en aquest dur moment. Nadó, ets el nostre àngel. Sempre t'estimarem", conclouen Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez. El 28 d'octubre passat Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez van anunciar que esperaven bessons. "Ens complau anunciar que estem esperant bessons. Els nostres cors estan plens d'amor. Estem desitjant conèixer les vostres cares". 

Espero que Cristiano i Georgina es recuperin.

Èric Macías

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: