Fins Aviat, Marta Mata!

En algun moment això havia d’arribar al seu final. Ja ho sabeu, les coses que més gaudeixes són les que més ràpid passen.

L’etapa a l’ESO ha estat una de les que més he gaudit. Cada curs l’he aprofitat molt, però aquest últim ha sigut inoblidable. Tot va començar quan vaig escollir l’optativa de web. Amb aquesta matèria he après molt, tant fent servir l’ordinador com redactant articles o notícies. Quan arribis a 4 d’ESO no dubtis d’escollir aquesta optativa perquè estic segur que no us en penedireu, però també et pot agradar més o menys ja que hi ha un total de 62 seccions.

En la meva opinió, la que més m’agrada és Vicia’t i i la que menys és Posa’t les botes. Gairebé casi totes m’agraden, però he triat aquestes en especial. Vicia’t és una secció de videojocs. Aquí pots parlar una mica de tot. Pots escriure una crítica o pots escriure informació sobre un nou joc que està a punt de sortir i moltes més coses. I posa’t les botes en veritat és una bona secció però el que passa és que és una mica feinada. Tracta d’escriure i FER una recepta sobre algun menjar. És recomanable posar els ingredients i fer fotos de la recepta.

En conclusió, amb aquesta optativa he aprés moltes coses noves que segur em serviran a la meva vida que em queda per viure. Finalment m’acomiado de web i del meu pas en l’ESO. Us animo a la propera promoció que escolliu aquesta matèria.

Fins aviat, Web!

Gerard Antón Peretó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: