EL MEU PAS PEL MARTA MATA!

Sembla que va ser fa poc que vaig començar aquesta bonica etapa de la vida, l’ESO. Però ja és l’hora d’acomiadar-se i començar una altra etapa on les coses s’aniran complicant cada vegada més. Per una part, m’alegra acabar ja per fer el que vulgui i estudiar el que veritablement vull, però per altra part em fa pena ja que deixaré de veure a molta gent d’aquí.

L’assignatura de Web m’ha agradat molt, m’ha semblat molt interessant i m’ha ensenyat molt a no fer tantes faltes d’ortografia i a expressar-me millor quan estic redactant, se la recomano a tothom que li agradi escriure sobre qualsevol cosa, ja que hi ha molta varietat de seccions on pots escriure notícies d’esport, del poble, recomanacions de tot tipus… En aquest cas, la secció que m’ha agradat més d’escriure ha sigut la de Viatge al futur, on has de buscar informació sobre algun invent que sortirà més aviat o que acaba de sortir.

Finalment, m’emporto molts bons records en el Marta Mata i tot l’aprenentatge en tots aquests 4 anys i dono les gràcies als professors i els moments graciosos amb els meus companys.

Fins aviat!

Èric Macías

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: