Un viatge a Moscou

Moscou és una ciutat super completa i fascinant, no tan cara com diuen i sota el nostre punt de vista més vistosa que Sant Petersburg. Moscou és senzillament enorme, de manera que 3 dies complets almenys necessitaràs per poder veure-la.
Què visitar a Moscou?
Sens dubte hi ha més coses a veure a Moscou del que la gran majoria tendeix a pensar. La major part de la gent té al cap la Plaça Roja i el Kremlin, on el 100% dels turistes van. Però a Moscou, més enllà d'aquesta espectacular plaça, té edificis meravellosos, parcs amb una bellesa sublim i un Moscou modern capaç de rivalitzar amb els principals districtes financers d'Assia, com Singapur.

Moscou és una ciutat immensa, de proporcions gairebé faraòniques. Els carrers són de magnituds colossals, alguns amb més de 14 carrils, per la qual cosa no és estrany haver de creuar més d'un carrer per túnels preparats per als vianants.
Prepara't per caminar quilòmetres i quilòmetres, amb metro o a peu, sense risc, sense perill, perquè Moscou és una ciutat molt segura. Utilitza el metro com a mitjà de transport, però si pots anar caminant millor, Moscou és per poder-lo passejar.

El Kremlin:

Del Kremlin destaca l'Armeria on pots trobar armadures, roba d'època, corones dels tsars i carrosses construïdes al centre d'Europa amb tons daurats. Més d'una eren tirades per ponis o nans, perquè veieu que excèntrics eren els tsars a Rússia. Convé comprar el tiquet a primera hora del matí, ja que sol omplir-se la quota que té cada dia. Els tiquets es poden comprar al costat dels Jardins d'Alexandrosky o per internet, molt més còmode i sense llargues cues, això sí, la cua posterior per entrar no hi ha qui te la tregui.
La Catedral de Sant Basili

A la Plaça Roja tenim una de les catedrals més pintoresques i boniques del món, la Catedral de Sant Basili. Possiblement el millor és fora, ja que per a molts l'interior, si no es coneix la història o no es porta un guia, pot arribar a defraudar. És més petita del que sembla, encara que disposi de 8 capelles, una per torre, i prop de 65 metres d'alçada. Tot i així, és possiblement el lloc més fotografiat de tot Moscou.
GUM, el centre comercial més luxós del centre de la ciutat

Al costat de la Plaça Roja tenim el GUM, un dels centres comercials de luxe que té la ciutat de Moscou. Encara que no compris, els preus són desorbitats, val la pena passejar pel seu interior, tant per les plantes inferiors com per les superiors, ja que la vidriera que cobreix l'edifici és realment bonica.

Catedral de Crist el Salvador:

Al turó de Chertolsk i no gaire lluny de la Plaça Roja i del Museu de Pushkim hi ha la Catedral de Crist el Salvador. És d'accés gratuït i en destaquem dues coses. La primera és el seu interior, ja que no hi ha espai ni buit sense cobrir per genials pintures. La segona ubicació, al costat del riu, on hi ha un pont que ofereix una de les millors vistes del Kremlin i de Moscou.

Els gratacels i el nou districte financer:

Acabar veient capvespre la nova zona dels gratacels de Moscou no té preu. Ningú s'espera que hi hagi aquest tipus d'edificis a la capital russa, possiblement perquè fa dos anys que no tenen entre nosaltres. Val la pena veure'ls? Sens dubte, sobretot en la posta de sol, quan totes les parelles moscovites es besaran amb els últims raigs de sol. És un TO-DO de cosa a veure a Moscou

Roman Pardo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: