El Rubius

Rubén Doblas Gundersen, més conegut con el Rubius, és un youtuber/streamer dels més coneguts del moment. Va néixer el 13 de febrer de 1990 a la localitat de Mijas, Màlaga, i compta amb 40,2 milions a YouTube, 17,7 milions a Twitter, 15,5 a Instagram, 10,5 milions a Twitch i 8 a Facebook.

Va passar la seva infància entre Noruega i Espanya fins que es va establir definitivament al nostre país amb 16 anys. La seva primera consola va ser una Super Nintendo que li van regalar uns amics de la seva àvia. Va estudiar Animació i Modelat 3D, encara que la seva afició per Youtube, els vídeos i Internet havia començat en la seva època a Noruega, on va conèixer a través de la xarxa el conegut youtuber Mangel, el qual es va convertir en un gran amic seu.

L’èxit dels seus continguts va valer a El Rubius fer-se un nom al món de Youtube i ja el 2012 va aconseguir que el seu canal fos el primer d’Espanya en nombre de subscriptors, superant altres coneguts youtubers com Willyrex.

Deixo un vídeo del canal principal

Aya Gaffa i Gerard Antón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: