Què fa ara Meryl Streep?

A la secció d’aquesta setmana parlarem d’una actriu que sense cap dubte ha deixat i segueix deixant marca en el món del cinema: ella és Meryl Streep. La coneixeu?

Meryl Streep

Streep va néixer a Nova Jersey l’any 1949, va anar a la famosa universitat Yale School de Teatre. Va fer les primeres escenes de la vida en el escenari d’aquesta Universitat. En la seva adolescència va voler aprendre opera, empesa per la seva mare, ja que tenia una veu digna de ser mostrada a tot el món.

A l’època dels 2000 va participar i protagonitzar pel·lícules i sèries, les quals van ser de gran èxit mundial com Mamma Mia, que ha sigut una de les pel·lícules musicals amb mes èxit a tot el món, ja que va fer esclatar totes les taquilles del món.

Ara que ja hem parlat bastant de la seva vida personal, parlem de una de les seves millors pel·lícules i més reconegudes de la seva carrera, El Diablo Viste de Prada. Una pel·lícula que es va estrenar l’any 2006 i va tenir un gran èxit mundial. És una pel·lícula de comèdia dramàtica. Aquesta pel·lícula està inspirada en la periodista Lauren Weisberger, és una crítica al món de la moda i l’alta costura.

Durant la seva vida sempre ha sigut una dona que ha estat lligada a la política però d’una manera diferent, sempre ha dit el que opinava i mai ha tingut pèls a la llengua. És una dona sense cap tipus de por, ja que en múltiples ocasions s’ha ficat amb Trump i amb la seva manera de fer política. Fins al punt que no fa molt ha protagonitzat una pel·lícula en la qual fa una critica a la societat i a Trump.

A continuació us deixo un petit vídeo en què la gran actriu és entrevistada.

Entrevista a Meryl Streep

Blai Garcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: