La polèmica amb les mascaretes

Hola, bon dia! Avui, a la secció de Notícies d’Espanya, us informem del que va passar al congrés: es va fer una votació bastant polèmica.

El passat divendres es va fer una votació al congrés on es van votar dos temes molt importants. El temes tractaven un sobre la mascareta i el seu us a l’exterior i l’altre tractava sobre la paga extra que se li dona als pensionistes. Com es normal podeu veure que els dos temes no tenen cap relació, però com tenien por que la llei de la mascareta no s’aprovés doncs van implementar en la votació de les mascaretes també la dels pensionistes.

La ministra de Sanidad, Carolina Darias, en una imagen en el Senado.
La ministra de Sanitat, Carolina Darias,

La votació va quedar molt igualada van ser 155 vots a favor, 149 en contra i 26 es van abstenir. Ara molts partits polítics estant reivindicant ja que no els sembla pas bé, i algú ha arribat a dir que s’hauria de repetir la votació però separant els temes com realment s’hauria de fer.

La llei dictamina que no podem treure’ns la mascareta, només quan estiguem practicant un esport o tinguem una distancia prudent entre les dues persones.

Aquesta llei ja estava implementada al començament de la pandèmia, després es va moderar una mica perquè la incidència era molt menor, però ara després del Nadal la incidència s’ha incrementat tant que s’han vist obligats a implementar aquesta mesura.

La meva opinió és que el que han fet no s’hauria de fer ja que pots perjudicar a molta gent, però la mesura de la mascareta era totalment necessària.

I vosaltres, què en penseu?

Arnau Romero i Aya Gaffa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: