EL 8M A TWITTER

El passat 8 de març va ser el dia internacional de la dona i es van fer diferents manifestacions en contra dels abusos masclistes.

A Twitter va haver-hi diversos hashtags sobre el 8M i twitts parlant d’aquest dia de reivindicació, així que avui us mostrarem uns quants twitts en la secció de Twitter.

En aquest twitt podem observar la fotografia d’un pare que va perdre a la seva filla per culpa de l’abús masclista, on podem veure com cada any es manifesta per fer a la gent no perdre el record de la seva filla assasinada.

Aquest home també es manifesta en contra de la policia, ja que quan van trobar les restes de la noia no li van proporcionar l’oportunitat de fer una prova d’ADN per veure si realment era la seva filla, les autoritats no van fer cap investigació per ella i per això es manifesta, perquè el que ha passat ell no li passi a ningú més i s’investigui els casos de desaparició correctament.

En les fotografíes d’aquest altre twitt podem observar a moltes feministes reivindicant per a totes les dones del col·lectiu LGBTIQ+ pel fet que hi va haver moltes feministes en les manifestacions les quals no acceptaven que les dones trans també tenien el dret a manifestar-se, per això van fer aquesta pancarta, perquè per més que siguin trans també són dones, i també pateixen de masclisme.

I per últim tenim aquest twitt, on podem veure una noia manifestant per part de la seva amiga, ja que la va perdre per culpa de l’abús masclista. Com aquesta hi ha milers de dones i volem que això deixi de passar pel bé de tothom, perquè quan una dona ha sigut assassinada, no només ha sigut ella, el seu entorn també pateix.

Volem un món just per a totes les persones i per aquest motiu volem donar visibilització a tots els que lluiten pels seus drets, esperem que el món canviï i ja no hi hagi discriminació masclista.

Rosa Fernández i Oriol Llorens

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: