Què vestirem la pròxima temporada?

Avui a la secció “tendències” us mostrarem algunes de les noves tendències que estaran de moda per a la primavera-estiu del 2022.

Color rosa, en totes les seves games possibles :

El costat positiu de les tendències de primavera estiu 2022 és que se segueix portant en totes les seves possibilitats: podem esmentar els vestits fúcsies de Molly Goddard o els conjunts en rosa molt clar, de Sandy Liang. Tot i això, la tònica també passa per conjugar diverses saturacions de rosa: és el que fa Carolina Herrera en majestuosos vestits amb cua, en dissenys a capes de roses pastís o David Koma, en estilismes que conjuguen tota una variant, del shocking pink al rosa xiclet.

El estampat de rayes (verticals):

És cert que l’estampat de ratlles horitzontals o fins i tot marineres és un clàssic tan antic que una samarreta o un jersei així sol aparèixer a la llista de peces d’un armari càpsula. La seva càrrega primaveral és ineludible, però això és precisament el que podria haver portat diferents firmes a reinventar-ho canviant la direcció de les línies. Una de les primeres mostres i pistes que el print de ratlles verticals apunta a massiu és a Carolina Herrera New York, la col·lecció festiva del qual inclou diversos vestits en blanc i negre. A la icònica casa se li sumen Marni o Victoria Beckham amb un conjunt de dues peces relaxat, però també JW Anderson, que escull l’espígol, o Jil Sander, que escull el préssec.

Very-Peri:

Pantone ja ho ha catapultat al color del moment: el Very Peri, a mig camí entre el blau i el vermell violaci, promet tenyir tot el nostre armari el 2022. És una de les declinacions d’aquesta gamma cromàtica que es pot trobar en vestits com els de Lanvin o Tod’s. Valentino ho utilitza en diversos looks per transformar els seus prisats, mentre que Bottega Veneta ho tradueix en clau esportiva.

El combo vestit + pantalons:

Aquest és un recurs molt, però molt popular entre l’street style des de fa anys: crea un estilisme efectista en qüestió de segons i, a més, permet descontextualitzar vestits que, en un altre moment quedarien relegats al pla de les ocasions (molt) especials. Es veu especialment bé en la combinació del slip dress i texans de Louis Vuitton, així com en el look de tul i denim de Toga, a més de la setinada d’Isabel Marant o la colorista de Collina Strada. La qüestió és que aquesta combinació s’ha estès tant que comencen a sorgir altres interpretacions més minimalistes amb vestits camisers, com la de Peter Do o Missoni, i amb vestits curts, com a Fashion East o Giorgio Armani.

En la meva opinió tots aquests vestits em semblen molt bonics i, sobretot, originals.

Gerard Antón i Alba Soley

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: