Violeta i Fabio anuncien que seran pares

Violeta Mangriñán i Fabio Colloricchio són una parella televisiva que es va fer conèixer gràcies al programa “Supervivientes”, una parella molt estimada per l’audiència.

Ho han anunciat ells mateixos amb una bona col·lecció de fotografies on podem veure el test d’embaràs que els va confirmar la feliç notícia, alguna ecografia i les cares de sorpresa en assabentar-se de la notícia.

“Serem pares”, han exclamat emocionats Violeta Mangriñán i Fabio Colloricchio a les xarxes socials.

Unes paraules molt emotives de la parella que demostren el bon moment que estan passant i és que, malgrat que hi ha hagut moltes especulacions al llarg dels mesos sobre crisis sentimentals, tots dos estan més enamorats que mai i fruit d’això és que han decidit augmentar la família.

Farà unes setmanes que la parella va descobrir el sexe del bebè gracies a una festa que li havien preparat els seus amics, en la que van descobrir que seria nena i li posarien Gala..

Des del moment que es va anunciar l’arribada de “Gala”, Violeta puja moltes coses de la nena al seu Instagram. Ensenya tant coses que ella mateixa li compra, regals, etc. Es veu que està molt emocionada amb l’embaràs i molt contenta i feliç que hagi sigut amb l’home de la seva vida.

L’arribada d’aquest nadó tan desitjat serà uns mesos abans que la parella estreni nova casa. Encara que tots dos resideixen des de fa anys a Madrid per motius de feina, Violeta somiava tornar a la seva València natal, i així serà. La que fos tronista de “Mujeres hombres y viceversa” s’està fent una casa que ben aviat acollirà tota la família. Sens dubte, el 2022 promet ser l’any de la parella.

Anna Molina i Blai Garcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: