El Reality de Netflix de Georgina Rodríguez

El passat 27 de gener, Georgina Rodríguez va estrenar a Netflix una sèrie de sis capítols, disponible a més de 100 països, que mostra part de la seva rutina i la seva relació amb Cristiano Ronaldo, l’home que li va canviar la vida per sempre. Ara ja ha passat un mes des que es va estrenar i els resultats han estat més que exitosos. Arran del reality, Georgina ha revolucionat la plataforma en streaming i ha fet parlar el món sencer.

En tot just un dia, la primera temporada de Soy Georgina va entrar al top 10 mundial de Netflix i ha estat una de les sèries més vistes a 58 països. Un impressionant rècord que la model ha celebrat diverses vegades al seu compte d’Instagram, plataforma on també s’ha reflectit el gran èxit del reality.

Des de l’estrena de la sèrie fins ara, Georgina Rodríguez ha aconseguit més de cinc milions de seguidors nous.Es tracta del seu major creixement en quant a nombre de followers es refereix. D’acord amb la plataforma, els darrers 30 dies, l’increment d’usuaris ha estat d’un 336,6%.

Post de Georgina en el seu perfild’instagram

D’aquesta manera, Georgina ha arribat a superar els 35 milions de followers, una xifra enorme que la posiciona com la infuencer més seguida d’Espanya i que li ha permès protagonitzar el nou número de la revista Forbes, dedicat a les 50 dones més poderoses del negoci audiovisual al nostre país.

Oriol Llorens i Rosa Fernández

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: