TOM CLANCY’S RAINBOW SIX SIEGE

Aviu parlarem sobre aquest videojoc anomenat Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege | Voidu

Aquest videojoc va sobre una unitat internacional antiterrorista fictícia anomenada els “Rainbow”. Tracta de trets en primera persona tàctic multijugador de 5 contra 5 en el qual hi ha tres maneres de joc, “Desactivar la bomba”, “Capturar l’objectiu” i “Protecció del rehen”. Esta desenvolupat per l’empresa d’Ubisoft Montreal per a les plataformes de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S i Microsoft Windows. Van anunciar aquest lloc en la conferència de E3 (és la convenció de videojocs més important de la indústria, en la que diverses companyies de videojocs parlen dels seus pròxims llançaments) al juny de 2010, però va ser endarrerit i la seva data de llançament va ser l’1 de desembre de 2015.

JUGABILITAT

El joc consisteix en partides de 5 atacants contra 5 defensors. Els defensors han de defensar un objectiu dins d’un lloc del mapa, ja sigui un hostatge, dues bombes o un contenidor biològic. Si els atacants arriben a l’objectiu, guanyen la ronda. Els atacants han de desactivar, assegurar l’objectiu, rescatar o eliminar als defensors per guanyar.

LLISTES DE PARTIDES


Partida ràpida: Les partides ràpides són a tres rondes i l’aparellament es fa de manera aleatòria, sense importar el rang dels jugadors.

Jugador nou: Aquest mode de joc és per als jugadors nous, de menys nivell. S’ha afegit aquest tipus de joc que només està disponible per als jugadors per sota del nivell 10.

Igualades: Les partides igualades són a 4 rondes. La diferència entre l’equip guanyador i el perdedor ha de ser de dues rondes, és a dir, si hi ha empat a tres, es jugarà a cinc rondes. Com que hi ha més rondes, els punts de reconeixement i els crèdits que es donen són més grans. Aquest mode de joc aparella els jugadors amb adversaris del mateix rang. Els rangs es van pujant o baixant en qüestió de les partides guanyades. En primera instància es juguen 10 partides i en funció de les victòries i derrotes al jugador se li assigna un rang. Pujar de rang és complicat i requereix guanyar moltes partides igualades.

No igualades: El mateix a una partida igualada, però oberta per a nivell 10 o més gran i no afectarà el teu rang. L’única manera de joc disponible en aquest aparellament és Bomba. Partida personalitzada: En aquesta forma es podrà jugar sota qualsevol regla aplicable, així com dissenyar cada detall disponible. Evidentment, no hi ha conseqüències de cap mena (rang, fama, etc.).

Aquest és l’instagram d’aquest videojoc en castellà per a que seguiu totes les notícies i un canal d’un hispano parlant per a qui vulgui veure com es juga.

>Instagram: @rainbow6es

Twitch: Caramelo_NiNjA

Youtube: Caramelo

Èric Macías i Rosa Fernández

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: