Paisatge de la Gran Muralla Xinesa

Aquesta foto està feta des de la Gran Muralla a l’estiu a la Xina.

La Gran Muralla és un projecte militar a gran escala construït a l’antiga Xina per resistir la invasió de les tribus nòmades del nord en diferents moments.

La Gran Muralla es va construir durant el període de primavera i tardor i el període dels Estats Combatents, té una història de més de dos mil anys, les més grans són les dinasties Qin, Han i Ming.

La Gran Muralla es troba a 15 províncies de la Xina Central: Pequín, Tianjin, Hebei, Shanxi, Mongòlia Interior, Liaoning, Jilin, Heilongjiang, Shandong, Henan, Shaanxi, Gansu, Qinghai, Ningxia, Xinjiang. La longitud total és de 21.196 km.

Punts importants de la Gran Muralla s’han anunciat successivament com a unitats nacionals clau de protecció de relíquies culturals. L’any 1987, la Gran Muralla va ser catalogada com a Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO

Pel que fa al motiu pel qual he escollit aquesta foto, hi ha dos motius: primer, soc xinès, està bé triar un edifici històric famós al nostre país. En segon lloc, m’agraden els edificis antics, especialment els xinesos.

Jiahao Ye

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: