Albert Einstein i la seva frase més famosa

Avui a la secció de La cita us portem una cita d’Albert Einstein.

Albert Einstein va néixer el 14 de març de 1879 a Alemanya. Ell va ser el científic més conegut del món,
això és degut que va fer la teoria de la relativitat que va revolucionar el món. També va ser premiat amb un premi Nobel per l’explicació completa de l’efecte fotoelèctric. Finalment, el 18 d’abril de 1955, amb 76 anys va morir a l’estat de Nova Jersey.

“Hi ha dues coses infinites: L’univers i l’estupidesa humana”

Aquesta frase va ser dita per Albert Einstein a un míting nazi al seu país natal. L’orador del partit nazi li retreu els seus arguments, perquè és incapaç de rebatre els arguments que dona el científic, i al final és quan fa servir la frase perquè la gent s’adoni de l’estupidesa de la humanitat, en aquest cas de l’orador.

Hi ha algunes teories que aquest míting en veritat mai s’ha produït. El que no sembla que hagi canviat gaire és la capacitat i mentalitat d’alguns dels nostres governants i polítics, perquè la gent segueix pensant com Einstein, que hi ha molts polítics que porten més malestar que benestar als ciutadans.

La meva opinió és que és una frase amb molt sentit per l’època en la qual va ser dita, perquè se la va dir a un polític nazi que rebutjava tots els arguments, no només de Albert sinó de tots. Per a mi té molta raó perquè és veritat que l’estupidesa humana és infinita, ho comprovem cada dia.


Arnau Romero i Gerard Antón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: