Bon Voyage

adios!, despedida, dibujo a lápiz con efecto de dibujo a pluma | Dibujos,  Ilustraciones, Dibujo a pluma


Falten 3 dies i acabem el curs, per als de 4t acabem l’ESO.
Enguany ha estat complicat, amb mesures d’estudi diferent i tota la resta que hagueu pogut observar aquest últim any.

Aquests cinc anys a l’institut se m’han quedat en l’oblit, no aconsegueixo recordar amb claredat els inicis de l’ESO, però sí que no oblidaré el tracte que han tingut els professors cap a mi o fins i tot els mateixos companys m’han donat molta confiança i repetir primer em va fer conèixer amistats noves.

Aquesta secció ha de ser recomanada pel simple fet del canvi que pots tenir a la teva ortografia, a l’hora d’organitzar un text, de com estructurar-lo, els passos que has de seguir… Sense adonar-te estàs treballant moltes coses alhora que després et serveixen per al teu dia a dia.

La secció de Web no és una secció que es faci pesada, però has de tenir la ment ben oberta i molta paciència, perquè tot estigui perfecte no tot sortirà a la primera. Si la Ruth continua estant de professora a aquesta optativa us reasseguro que es farà més fàcil, té una manera d’explicar-se perfecta i té molta paciència, però també sap dir prou de ximpleries.

Arianna Rios

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: