Fins sempre

Han passat quatre anys en l’institut que, quan ja m’he adonat, estava en l’últim any i seleccionava noves optatives. Estava indecís perquè no sabia què triar, em vaig fixar en Web, però tampoc sabia molt el que era. En començar el curs per a mi aquesta dinàmica de fer notícies, poder buscar l’informació, poder crear les teves notícies, era per a mi totalment nova, però amb constància vaig aconseguir adaptar-me i poder reforçar-me més en l’àmbit d’ortografia o seleccionar la informació més rellevant.

Per a mi totes les seccions han estat interessants perquè tampoc sabia de què anaven i he pogut aprendre coses de tota mena i informar-me de moltes notícies del món actual.


La secció que més m’ha agradat ha estat “Paranormal” perquè a mi aquest tema em desperta curiositat, perquè ningú sap el que en realitat hi ha ni té cap mena d’explicació.

Per acabar vull donar les gràcies al professorat de l’institut per aquests anys i desitjo que els pròxims alumnes de Web aprofitin tot el possible aquesta assignatura i puguin gaudir de l’últim any a l’institut.

Revista ADÉU! (@adeu_revista) | Twitter

Sergi Ávila

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: