Atentament, Barraques!

A manera de despedida - Cursos Multimedia SL

Ja arribat el final d’aquest curs, i no només això, també el final d’una etapa la qual recordaré sempre. Per tot plegat, dono les gràcies a tot l’equip de l’optativa de Web, ja que hi hagut un cert respecte i una certa coordinació entre tots i totes.

Al principi d’aquesta assignatura, pensava que ens passaríem el dia redactant notícies però quan vam fer la primera classe em va començar a agradar. Vaig anar veient que treballavem en parelles, i vam fer cartells explicant cada una de les seccions i també vam treballar diverses seccions cada setmana.

M’ha agradat molt perquè m’ha ajudat bastant a aprendre nous conceptes i a fer ben feta una bona notícia i saber totes les parts que ha de contenir. He après a redactar i sobretot a escriure sense faltes. Encara que també haig de dir que segons quines seccions es feien pesades, suposo que aquesta és l’única part negativa. No tots els temes que es tracten ens interessen per igual, per tant, quan em tocava alguna cosa que m’agradava era més fàcil fer-la, però en general l’he portada força bé.

Potser em podria haver esforçat més algunes setmanes, encara que penso que he fet bastant o ho he intentat.

En general m’ha agradat molt. Els companys, la professora, la dinàmica… M’ha semblat molt adequada i no canviaria res.

Per acabar, recomano Web a tots els alumnes que vulguin tirar cap a lletres l’any vinent i els aconsello que l’aprofitin i que s’esforcin.

Irene Palma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: