I fins aquí

I per fi puc dir adéu a aquesta etapa que tant m’ha costat, però tantes coses bones m’he portat de record. Ara és el començament del meu futur, del que m’agrada de veritat i aprofitaré d’aquí endavant. Vull donar les gràcies a tots els professors que he tingut durant aquest camí i tant m’han ajudat a seguir endavant en els meus pitjors moments, encara que no hagi sigut la millor alumna.

Parlant d’una de les optatives que vaig triar, Web, m’agradaria dir que encara que no és que hagi fet tot el que he pogut ni hagi ficat moltes ganes haig de dir que és una assignatura on crees molts nous coneixements cada setmana quan canvies de secció, vull recomanar a la gent que li agrada investigar, aprendre i crear, ja que crec que seria una de les optatives més adaptada per ells.

La secció que més m’ha agradat a mi és la de “Posa’t les botes”, ja que quan fas aquesta secció has de preparar la recepta que has escrit i a mi m’agrada cuinar. Una altra que també m’ha agradat bastant és la de “Consells de la iaia”, ja que aprenies molts remeis casolans per fer i que servien segons el teu problema.

La veritat és que gràcies a Web m’he assabentat de moltes notícies, receptes, consells… que si no hagués estat fent aquesta optativa potser no m’hauria assabentat mai, sempre hem de mirar la part positiva de cada cosa.

180 ideas de Emoticons | emoticones emoji, emojis para whatsapp, emoticonos

Carla Martínez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: