Coneix l’exalumne Gerard Viñallonga

Avui, a la secció A10!, coneixerem millor l’exalumne Gerard Viñallonga, que va estar al nostre institut durant l’ESO. Aquest any ha començat la universitat i hem pensat que seria molt interessant que ens pugui explicar la seva experiència i ens doni alguns consells.

1-Què estudies actualment? T’agrada?

Actualment, estic a la Universitat de Girona estudiant una carrera que sempre havia volgut fer des de ben petit, economia.

Gerard Viñallonga

2- Què li diries al teu jo del passat quan va començar l’ESO?

Que s’esforçes més i treballes més per les seves notes des del primer curs fins a l’últim.

3-Quin consell li donaries als alumnes de 1r ESO? 

El consell que donaria als nous alumnes és que gaudeixin d’aquests 4 anys dins l’institut, però que treballin i s’esforçin per tenir un futur centrat en els estudis.

4– Quina assignatura t’agradava més? I menys?

L’assignatura que més m’agradava era Català, perquè les llengües sempre se m’han donat bé i fèiem coses molt diferents de la resta d’assignatures. La que menys m’agradava era Socials, perquè la història es una assinatura que mai m’ha agradat.

5 – Ens podries explicar un moment inoblidable a l’institut?

La festa de fi de curs i l’últim dia a l’institut són un dels dos moments que més vaig gaudir dins l’institut amb tots els meus companys i professors i un moment que mai oblidaré. Un altre dels moments inoblidables també van ser les colònies d’Esterri a segon d’ESO.

6 – En quin curs vas gaudir més?

Jo diria que un dels cursos que vaig gaudir més va ser segon d’ESO, ja que aquell any vam fer moltes activitats interessants i vam anar a Esterri, que van ser tres dies inoblidables.

7. Quin és el professor o la professora que més t’ha marcat?

Durant els quatre anys que vaig estar dins l’institut, les dues professores que em van marcar van ser la Rosabel i la Montse Morcillo, ja que van estar molt a sobre meu i em van ajudar molt durant el meu pas per l’institut.

8-Consideres que de l’institut al batxillerat hi ha molta diferència? Per què?

La veritat és que sí, perquè ja comences amb coses més serioses, hi ha molt més temari, hi ha més deures i t’has de prendre les coses molt més de debò. Jo, en el meu cas, vaig notar una gran diferència.

Anna Viñallonga i Sergi Avila

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: