Predicció setmanal

Hola, lectors i lectores! Avui a aquesta secció us portem l’Horòscop d’aquesta setmana. Tindreu sort?

Àries  (21/03 – 19/04): 

Últimament tot t’ha anat força bé, però ves amb compte perquè, quan menys t’ho esperis, les coses canviaran. I recorda, no et deixis guiar pels rumors ni facis cas de tots els consells, no tots els que et donen són bons.

Número de la sort: 33

♈ Aries Emoji on Apple iOS 10.0
Signe Àries

Taure (20/04 – 20/05):

L’orgull t’està fent perdre coses que realment no vols que desapareguin de la teva vida, aprèn a demanar perdó perquè, de fet, estàs envoltat de coses positives, però si la teva mentalitat no ho és, no veuràs la llum que tens. Aprofita tant com puguis que el que queda de mes ja que serà el millor en molt temps.

Número de la sort: 6

Les Émoticônes au format png, grand format | Emoticone, Png, Grand format
Signe Taure

Bessons (21/05 – 20/06):

Estigues ferm perquè al teu voltant hi haurà molts canvis, no et deixis guiar ni manipular, tu ets més fort que tot el que pugui venir, pensa que tot passa per alguna cosa. Recorda ser puntual o, pel contrari, tindràs problemes. Aquesta setmana sorgirà una relació que serà especial amb algun Cranc.

Número de la sort: 2

♊ Gemini Emoji on Apple iOS 10.2
Signe Bessons

Cranc  (21/06 – 20/07):

Estàs de sort, ets l’horòscop destacat d’aquest mes. Deixa enrere tot allò que et faci sentir cohibit i surt a viure la vida, fora t’esperen coses maravelloses, sobretot aquesta setmana! I recorda que gairebé tothom es mereix una segona oportunitat, pensar això t’ajudarà a resoldre positivament alguna situació.

Número de la sort: 9

Cancer Emoji (U+264B, U+FE0F)
Signe Cranc

LLeó  (23/07 – 22/08):

El teu crush s’adonarà que ets perfecte per a ell i t’aportarà coses molt positives durant aquest últim trimestre que et faran molt feliç. Tingues paciencia que tot arribarà. Però, malauradament, no tot serà bo aquesta setmana. Recorda cuidar bé de la gent que estimes.

Número de la sort: 7

Leo Emoji (U+264C, U+FE0F)
Signe LLeó

Verge  (23/08 – 22/09):

Per a tu, Verge, serà una setmana senzilla, no succeïrà res gaire interessant; ni bo, ni dolent. Per tant, pren-te aquesta setmana amb tota la calma del món, aprofita per relaxar-te fisicament, però sobretot psicològicament, ja que últimament has estat molt atabalat per problemes amb amics que aviat es resoldran.

Número de la sort: 18

Ios Emoji Virgo
Signe Verge

Balança (23/09 – 20/10):

Faràs plans que no t’esperes amb gent que tampoc t’esperes, però recorda que serà una setmana inoblidable. A més, aquesta setmana veuràs reflexada en allò que menys t’esperes la recompensa de tot l’esforç que has fet fins ara.

Número de la sort: 42

Libra Emoji (U+264E, U+FE0F)
Signe Balança

Escorpí (21/10 – 21/11): 

Aquesta setmana tindràs molta sort però només en l’àmbit d’estudis, ja que els treballs o examens que tinguis, tot i que no te’ls preparis molt, t’aniran bé. Però tampoc et confiïs massa que llavors suspendràs. Per altra banda, tindràs una mala experiència amb algú de molt a prop teu que és Capricorn.

Número de la sort: 27

♏ Escorpio Emoji — Significado, copiar y pegar, combinaciónes
Signe Escorpí

Sagitari  (22/11 – 21/12) :

Aquesta setmana coneixeràs a gent que per ara no seran importants per a tu, però en un futur reapareixeran i d’una manera que et marcarà, recorda que la vida dona moltes voltes! Per altra banda, estaràs molt sensible i això farà que el que et diguin t’afecti més de l’habitual.

Número de la sort: 23

♐ Sagitario Emoji — Significado, copiar y pegar, combinaciónes
Signe Satgitari

Capricorn (22/12 -19/01):

Pròximament, els animals formaràn part de la teva vida, et faràn sentir com feia temps que no et senties i et retornaràn la il·lusió que pensaves haver perdut. Però, vigila! Confies massa, ves amb compte amb aquells que no coneixes tant a fons, potser t’emportes un ensurt.

Número de la sort: 19

Capricorn | ID#: 803 | Emoji.co.uk
Signe Capricorn

Acuari (20/01 – 18/02): 

Deixa’t portar i no pensis en el futur, perquè t’amoïnes inconscientment, permet-te sentir, equivocar-te, riure, plorar, perquè d’això tracta viure. No et tanquis ni deixis de ser tu per estar passant per una mala etapa. Encara que no siguis capaç d’adonar-te, tens gent al voltant que t’estima molt, però no ets confiïs massa perquè hi ha altra gent que no et fa cap bé.

Número de la sort: 13

♒ Acuario Emoji — Significado, copiar y pegar, combinaciónes
Signe Acuari

Peixos (19/02 – 20/03):

Tot i que sorgirà alguna cosa inesperada amb la qual podràs sentir-te desconcertat, vés alerta amb les decisions precipitades. I a la vegada deixa que les coses arribin al seu moment, no t’avancis a cap situació. Aquesta setmana sembla que tindràs alguna experiència amb algun Aries.

Número de la sort: 10

Símbolos del Horóscopo y Zodiaco en WhatsApp: ¿conoce el emoji de tu signo  zodiacal? – Abrir WhatsApp Online
Signe Peixos

Lydia López i Carla Martínez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: