Com la veus tu?

Una imatge és una representació visual, que manifesta l’aparença visual d’un objecte real o imaginari. Encara que el terme sol entendre’s com a sinònim de representació visual, també s’aplica com a extensió per a altres tipus de percepció, com imatges auditives, olfactives, tàctils, sinestèsies, etc. Les imatges que la persona no percep sinó que viu interiorment se les denominen imatges mentals, mentre que les que representen visualment un objecte mitjançant tècniques diferents, se les designa com imatges creades o reproduides. Algunes d’elles són el dibuix, el disseny, la pintura, la fotografia o el vídeo, entre d’altres.

Dit això, com veus aquesta imatge?

Ejemplo de Descripcion subjetiva

Com podeu observar, principalment el que destaca en aquesta imatge és mitja part d’unes ulleres recolzades a una taula de color marró. El decorat d’aquestes és de taques petites intercalades de color marró fort i marró fluix. Si mires per dins de les ulleres pots veure un bosc de manera molt clara. En canvi, si mires per fora de l’objecte principal, veus el bosc molt borrós. A la foto, es veu clarament que el bosc és natural, gran i molt típic. Té arbres molt llargs amb el tronc marró i les fulles verdes, pedres pel terra de diferent mides (de color gris), herba (de color verd) i diferents camins per on poder passejar. Per altra banda, transmet tranquil·litat i pau.

Gala Aguirrebengoa Iglesias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: