Discussió amb el rei Melcior durant la cavalcada de reis

Aquesta setmana, al  Viralitza’t, us portem un tweet sobre la cavalcada dels reis mags de 2020.

El dia 6 de gener d’aquest mateix any ningú podia creure el que estava veient a la Cavalcada de Reis Mags de Terrassa (Vallès Occidental). El Rei Melcior havia perdut els papers i estava llançant caramels contra la gent de forma violenta, cosa que va provocar reaccions a les xarxes socials, com per exemple aquest tweet que va comentar Ricky, que es posa trist per veure que el seu rei mag preferit està fent això.

No obstant això, tot el públic assegura que els caramels van ser llançats amb pedres o objectes contundents sobre al públic, el rei Melcior només es va dedicar a respondre a les agressions. Tots els pares pensen que aquest acte és un mal exemple, sobretot per als nens petits.

Gioryeth Malacas i Marta Soltero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: