Un lloc diferent per passar l’hora d’esbarjo

Per si estàs cansat d’estar al mateix lloc a l’hora d’esbarjo aquesta nova normativa t’agradarà. L’any passat a l’institut Marta Mata no es permetia als alumnes estar a la part superior del pati, on es troba la cantina i la rampa, durant l’esbarjo. Sí un professor et veia t’obligava a baixar, fins i tot podies tenir una incidència només per estar en aquesta zona. Només estava permès estar-hi quan anaves a la cantina o a la biblioteca. Aquest any han tret aquesta normativa i ja es pot estar en aquesta part de l’institut a l’hora d’esbarjo. A més, han inclòs un banc on seure i passar el temps durant l’hora de l’esbarjo.

Imatge relacionada

Eira García i Maria Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: