Kissme?

Kissme, és una saga de 4 llibres escrita per Elle Kennedy, (reeixida autora canadenca de romanç contemporani i suspens romàntic). Aquests 4 llibres tracten d’un amor de parella dins d’un institut, és una de les sèries New Adult més reconegudes del moment. Són històries dolces amb altes dosis de passió i tocs d’humor que fan gaudir al lector.

A continuació, us deixo un petit resum de cada llibre:

1- Prohibido Enamorarse: Hannah va a fer un tracte amb un noi dolent… i guanyarà més del que espera. Hannah per fi ha trobat un noi que la torna boja, però hi ha un petit problema: no té ni idea de com seduir-lo. La solució és Garrett, l’esportista i playboy més desitjat de campus: ell necessita aprovar un examen a tota costa, i a canvi pot ajudar-la a posar gelós a qualsevol… Fins i tot a si mateix. Quan un petó innocent els porta a una nit increïble, Garrett veu la llum: Hannah no pot anar-se’n amb un altre. Ha de convèncer-la que es quedi al seu costat.

2- Objetivo: Tú y Yo: El segon lliurament de la saga #KissMe està protagonitzada per Logan, un ligón acostumat a aconseguir qualsevol noia, i Grace, una noia dolça i encantadora però no menys orgullosa: el còctel explosiu està servit. Si vol recuperar la seva noia, haurà de seduir… Logan coneix Grace per casualitat. Ficat a fons en el seu paper de playboy, va buscant una altra persona, però acaba trucant a la porta Grace i es va trobar amb una noia tendra, divertida … i per res el que Logan anava buscant. Així que Logan rebutja Grace. Error. ERROR! Ara ella no vol saber res d’ell, però Logan està disposat al que sigui, AL QUE SIGUI, per tal de tenir una segona oportunitat.

3- Inmune a Ti: Lie, una noia en crisi i Dean, el noi més maco del campus, són els protagonistes d’aquesta novel·la, la tercera i última entrega de l’excitant i apassionada trilogia #KissMe. Cap noia podia resistir-s’hi fins que la va conèixer. Allie està en mode CRISI. No sap què fer amb la seva vida, acaba de deixar el seu nòvio i, en un moment de bogeria, s’enrotlla amb Dean de Laurentis, el tio més guapo i més seductor de campus. Cal reconèixer que no va estar gens, gens malament. Però l’últim que necessita és embolicar-se amb un trencacors. Per molt que Dean no estigui disposat a quedar com «només amics». Per molt que, quan la vida fa un gir de 180 graus, ell sigui l’únic noi capaç de romandre al seu costat…

4-Contigo Hasta el Final: Sabrina és una noia amb el cap ben moblat i les idees claríssimes, fins al moment en què arriba John Tucker i li desbarata tot. Contigo fins al final és l’última entrega de la tetralogia #Kissme. Ell creu en l’amor a primera vista. A ella li costarà una mica més. Sabrina té un pla infal·lible per escapar del seu passat: graduar-se, trencar motlles en la capacitat de Dret i aconseguir una feina ben pagada en una prestigiosa firma d’advocats. Una nit de passió (sorprenentment tendra) és tot el que pot donar-li a John Tucker, el trencacors que creu en l’amor a primera vista. Però, en ocasions, una nit és suficient per canviar la teva vida. Quan Tucker descobreix que Sabrina s’ha quedat embarassada, sap que és l’instant de provar el que val. Si desitja una família amb la noia dels seus somnis, haurà persuadir-la que serà al seu costat…

Resultado de imagen de kiss me saga de libros
Els quatre llibres de la saga: Kissme

Gala Aguirrebengoa i Denis Ramos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: