Debat a sis entre els aspirants a alcalde de Montornès

Aquest mateix dijous, al canal comarcal Vallès Visió, ha tingut lloc el ja tradicional debat entre aspirants a alcalde de Montornès del Vallès. En aquest cas, el tema de conversa ha girat entorn del centre de dia o casal d’avis i la mobilitat a través del municipi.

 

 

En aquest debat a sis, hem pogut veure tant representació pepera, socialista, de Montornès en Comú, de Més per Montornès, de Ciutadans i de Junts per Montornès que, malgrat les seves diferències, han aconseguit coincidir en diversos punts respecte el futur del municipi.

Tot i el consens entre totes les forces polítiques, cada partit subratlla una manera de portar-les a terme diferent del seu veí.

 

Per exemple, Eva Díaz, del PSC, ha retret que en els darrers anys no hi ha hagut planificació i això ha acabat afectant directament a la ciutadania.

D’altra banda, Ángeles Menchén, de Ciutadans, ha destacat la nefasta planificació urbanística posant com a exemple l’endarreriment en les obres de remodelació del teatre.

Per la seva banda, Més per Montornès, encapçalat per en Joffre Giner, ha proposat un Montornès futurista i segur; eliminant les barreres arquitectòniques o socials i fent un municipi segur enfocat des d’una perspectiva de gènere.

Paral·lelament, Miguel Ángel Alvarado, del PP, s’ha queixat de la falta d’instal·lacions  esportives que han quedat velles i proposa una remodelació tant de les pistes de tenis com de l’estadi de futbol i atletisme.

Al mateix temps, Sergi Asensio, de Junts per Montornès, ha comentat que Montornès hauria de ser sotmès a un rentat de cara i que la millor opció per tirar endavant els projectes és una constant col·laboració amb el govern de la Generalitat.

Ja per acabar, l’actual alcalde del municipi i cap de llista per a Montornès en Comú José A. Montero, ha explicat que el futur de Montornès necessita ser un futur sostenible i ha defensat la seva idea plantejant un ambiciós projecte de bicicletes amb Montmeló.

Com vam poder veure, tots els aspirants a alcaldes han coincidit en fer de Montornès un municipi més accessible, més sostenible i, en definitiva, un millor lloc on viure.

 

Emma Soley i Ismael Guardeño

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: