L’emotiva gala dels Premis Goya 2019

Aquest any, un total de 3,8 milions d’espectadors van gaudir de la 33 edició dels Premis Goya, cerimònia presentada per Sílvia Abril i Andreu Buenafuente que es va celebrar a El Palacio de Exposiciones y Congresos de Sevilla.

Imatge relacionada

La gala en qüestió va tenir una forta presencia d’actuacions musicals i algun que altre acudit sobre política. No obstant això, les reivindicacions feministes van estar molt presents entre els discursos dels guardonats quan, a l’hora de recollir el Goya a millor actriu revelació, Eva Llorach, protagonista de la pel·lícula Quien te cantará, va demanar a totes les nominades que s’aixequessin. “Som molt poques i és molt difícil ser dona”, va dir l’actriu. Poc abans, Belén Cuesta va fer referència a la bretxa salarial per gènere que, malauradament, també pateixen al món del cinema: “Que aixequi el braç, qui hagi cobrat menys que els seus companys homes!”.

Resultat d'imatges de eva llorach goya

Per una altra banda, el moment més emotiu de la nit va ser protagonitzat per Jesús Vidal, guanyador del Goya a millor actor revelació per Campeones. Aquest premi va significar el reconeixement a la inclusió, la diversitat i la visibilitat, tal i com va mencionar l’intèrpret a dalt de l’escenari. El discurs del qual passarà a la història de la gran nit del cinema espanyol, ja que va aconseguir emocionar tota la platea de la cerimònia i a molts dels telespectadors.

Malauradament, Campeones no va aconseguir superar els set premis que es va endur El reino, però el film es va convertir en un dels triomfadors després de guanyar el més preuat, el de millor pel·lícula, a més a més va aconseguir el de millor cançó.

Imatge relacionada

D’entre altres artistes convidats, a l’escenari va destacar el triplet format per l’Amaia Romero, la Judit Neddermann i Rozalén que va interpretar un medley (una sèrie de canços barrejades, de manera armònica, en una sola interpretació llarga) amb les quatre cançons nominades: Algunas veces, Feeling Lonely on a Sunday Afternoon, La llamada i Rap Zona Hostil.

Finalment, els Premis Goya 2019 va aconseguir la millor audiència dels últims nou anys degut a l’entreteniment i l’espontaneïtat per part dels presentadors, els quals van voler acomiadar la gala fent una crida a la llibertat d’expressió.

Resultat d'imatges de Sílvia Abril

Raquel Soldado i Obed Hidalgo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: