La cita – la Copa de la Coronació

Avui a la secció de La Cita,us portem una de futbol d’un esdeveniment molt important es que es la Copa de la Coronació. Es tracta d’un esdeveniment futbolístic amistós organitzat des de 1902 a Madrid. Va ser la primera competició futbolística a nivell nacional celebrada a Espanya. A causa del seu èxit es va decidir organitzar un torneig de futbol amb freqüència a partir de 1903,  Es va desenvolupar entre el 13 i el 16 de maig de 1902 a Madrid i es va proclamar campió el Biscaia. Actualment la copa del torneig esta en el museu de l’Atlètic Club,

Ahmed Jamil i Zaira Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: