LLETRA A LLETRA: CRÒNICAS DE GABRIEL

CRÓNICAS DE GABRIEL: EN BÚSQUEDA DE LA VERDAD de [CRIADO, MIQUEL ÀNGEL LOPEZOSA]Resultado de imagen de cronicas de gabriel los hijos de la luz

Avui us portem una saga encara activa, Las Crónicas de Gabriel. Aquesta saga esta sent escrita per Miguel Àngel Lopezosa Criado, un autor que viu aquí mateix, a Montornès del Vallés, aquests llibres es de l’estil fantàstic-històric, ja que l’autor a part de posar fantasia, junta algunes cultures en una sola. Per ara la saga consta de dos llibres, En Búsqueda De La Verdad i Los Hijos De La Luz. Aquí us deixem una sinopsis de cada un:

En Búsqueda De La Verdad:

Després de passar varis segles formant-se como mag en una llunyana dimensió i desprès de la mort del seu mestre, Gabriel ha de tornar a la Terra en busca d’un senyal que per fi orientarà el seu caminar. Així ho dicta una profecia. I en el seu retorn deurà fer-li front als fantasmes de el seu passat i es veurà involucrat en l’eterna lluita entre l’Ordre i el Caos. Però no estarà sol. Junt amb el seu inseparable amic Hugo i una maga veterana, anomenada Alexa, viuran una apassionant aventura que les portarà a conèixer-se a ells mateixos i les ajudarà a destapar el complot que han estat ordint els senyors del Caos durant mil·lennis per conquistar el planeta. Sers mitològics i de llegenda completaran el elenc de personatges que apareixeran en aquesta intrigant ficció, plena de màgia i enigmes sense resoldre.

Los Hijos De La Luz:

Gabriel ha recuperat els seus records i ja coneix la veritat, però encara li queda donar un últim pas per completar-se com a un ser, un pas que ha de fer sol abans de que sigui oberta la porta de les portes. Per altre costat, Alexa, Hugo i Àngelus tenen la missió de reunificar als regnes aliats, que es troben més allà de la barrera ultra dimensional, per predir-les que es compleixi el juramento que van fer als deus d’anar a la guerra contra el Caos.

¿Seran capaços de superar-se i aconseguir, una vegada més, els seus desafius?

 

 

Ferran Díaz i Marta Miralles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: