El nou grup català que arrasa a les xarxes socials

 

No és secret per ningú que el grup tarragoní, els Buhos, ja s’ha convertit en tota una icona musical per tot adolescent català.

Imatge relacionada
El grup de rock guarda el seu origen l’any 2005. Aquest està format per set integrats d’arreu de la Catalunya: Guillem Solé (vocalista principal), Joan Blazquez (bateria), Jaume Nin (guitarra), Pep Vila-abadal (als teclats), Klaus Stroink (trompetista), Gustavo Lettieri (baix) i Josep Contreras, millor conegut com la ”Puça” (saxo).

Resultado de imagen de buhos grup

Des de la seva creació, la banda ha llençat un total de 6 discos complets, sent el darrer d’aquest Lluna Plena. El mateix ha estat descrit pels artistes com un recull de cançons de ritmes mixtes acompanyats de lletres plenes de sentiment. A hores d’ara, dos dels seus videoclips ja han superat més de 60.000 visites a YouTube, xarxa a través de la qual han aconseguit arribar a la major part del seu actual públic.

 

 

Tanmateix, els Buhos no s’han pas relaxat des de el seu sobtat èxit i han volgut seguir treballant en la seva música. Actualment, es troben en època de concerts, sent la següent data el dia 02 de febrer a Vic. A hores d’ara, un sorteig es troba en curs en el seu Instagram oficial on sortejaran 2 entrades per la seva pròxima actuació al conegut festival Canet rock.

 

https://www.instagram.com/p/Bs-kwbnF2-Q/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Emma Soley
Paula Pajuelo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: