Els lectors criminals

Carlos García Miranda va nàixer l’any 1979 a Madrid. Aquest autor (a part de ser guionista de El Internado, Los Protegidos i Vive Cantando) ha escrit novel·les juvenils i infantils com Luna, el Misterio de Calenda i Treiteenagers. Però, el llibre que m’he llegit i m’ha impactat ha sigut El club de los lectores criminales.

Resultado de imagen de el club de los lectores criminales

Aquesta obra escrita per Carlos García Miranda, és una novel·la juvenil que tracta d’una noia que participa en un club de lectura de la seva Universitat (Universitat Complutense de Madrid) per llegir la novel·la IT de Stephen King. Ella pateix coulrofobia (por als pallassos) i a poc a poc veurà com totes les obres d’art del mateix autor li cauen a sobre…

El títol del llibre dona pistes del que pot passar, però a cada pagina vols llegir més i poder descobrir el que passa a aquesta increïble història.

 

 

 

Frank López i Ferran Díaz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: