ESCUELA DE GAMERS: EL RUBIUS

Resultado de imagen de escuela de gamersResultado de imagen de escuela de gamers

Aquesta saga de llibres ha estat escrita pel youtuber més famòs d’Espanya, Ruben Doblas, conegut com el Rubius, aquesta saga està composada per dos llibres, Escuela de gamers i Gamedonia. Aquí us deixo una síntesi de tots dos.

ESCUELA DE GAMERS

Rubén, un jove de 14 anys rep una proposta per ingressar en una escola d’Alt Rendiment que està especialitzada en la formació en el camp de la programació i els videojocs, activitats que l’entusiasmen. L’oportunitat és extraordinària i el jove gamer està disposat a aprofitar-la al màxim amb els seus companys- Verkan, Oli, Robin, Flynn -. Al principi tot resulta enormement atractiu. No obstant això, de sobte es presentaran algunes situacions misterioses. Les sospites que l’escola amaga alguna cosa tèrbola creixen, i a partir de cert moment resultarà evident l’existència d’un complot de conseqüències transcendentals.

GAMEDONIA: ALERTA SPOILERS

Després d’haver escapat del Directori XY comença el curs a Gamedonia, una escola que té poc a veure amb aquest Directori, on els nostres amics, Rubén, Oli, Verkan i Flynn, van acabar la seva última aventura. Les coses aquí són, en general, més relaxades, i les rivalitats entre les dues institucions és un fet. No obstant això, aviat sabrem que la cooperació entre elles serà necessària. Un projecte d’abast internacional requerirà de la habilitats d’uns i altres. Tots hauran de treballar en equip quan les circumstàncies ho exigeixin.

 

 

Ferran Díaz i Frank López

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: