Ready Player One – Cinemaniàtics

Aquesta setmana, després d’un descans amb gust de torró, tornem amb les recomanacions de les pel·lícules més sonades del moment. Aquest cop us presentem una adaptació de la coneguda novel·la Ready Player One, d’Ernest Cline, la qual ha entrat a milers de cases des de la seva primera edició.

Edat: +13
Gènere: Acció, aventura, ciència ficció i fantasia
Dirigida perSteven Spielberg
Escrita perZak Penn i Ernest Cline
Duració: 140 minutes
Productora: Warner Bros. Pictures


Argument

L’any 2045, a la gent se li presenta la utòpica possibilitat d’escapar de la seva realitat dins d’un lloc conegut com a OASIS. Es tracta d’un univers virtual pel qual et pots moure lliurement i actuar sense conseqüències amb l’únic límit de la teva pròpia consciència. A causa de la seva avançada edat, el creador d’aquest territori distòpic, James Halliday, decideix deixar el seu imperi en mans d’un nou successor. Conscient de la gran responsabilitat que aquest càrrec comporta, el propietari (James) decideix organitzar un concurs al qual cinc intrèpids joves competiran pel control de l’OASIS. En aquest procés però, sortiran a la llum una sèrie de secrets que el creador del nou univers no preveia, fet que posarà als concursants en una situació on hauran de decidir entre lluitar pel que és ètic o pel seu propi benefici.

Emma Soley i Raquel Soldado

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: