SUPER SMASH BROS. ULTIMATE

Plataformes: Nintendo Switch

Resultado de imagen de super smash bros ultimate

El reconegut director Masahiro Sakurai torna a la càrrega amb una nou videojoc de la sèrie de lluita Super Smash Bros. amb una premissa molt especial: Super Smash Bros. Ultimate inclou tots els personatges que alguna vegada van aparèixer en lliuraments passades, i també uns quants nous . En total, parlem d’una plantilla de 65 lluitadors en el moment d’anunciar comptant amb els personatges Gamma; però el volgut brawler 2D també presumeix d’albergar una enorme quantitat i varietat de personatges de suport i escenaris.

PersonatgesResultado de imagen de super smash bros ultimate plantel complete

 

Imagen relacionada

 

 

 

 

 

 

 

EscenarisTambé han afegit un pas de lluitadors, que són lluitadors, escenaris, bandes sonores úniques, en total n’hi ha cinc, cadascun costa 5€. En els Game awards del 6 de desembre van desvelar un personatge dels cinc, joker de persona cinc s’unira a la lluita.

 

 

Albert i Ferran

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: