Què fem per Sant Sadurní al poble?

Com ja és habitual, una data de festeig comuna per tot montornesenc que es preï és el 29 de setembre, dia de Sant Sadurní, el patró del poble.

Paella popular Montornés del Vallés

Aquest any, per no perdre la tradició, ha tingut lloc la presentació del guanyador anual de la Beca de Recerca Històrica. De la Fàbrica al Barri, projecte el qual explica el moviment obrer i veïnal a Montornès dels 60 als 80, ha estat el guanyador d’aquest any. El premi ha estat lliurat aquest mateix divendres al seu autor Emilio José Sánchez que l’ha recollit acompanyat d’un discurs de l’actual alcalde José A. Montero.

D’altra banda, com ja és costum, aquest dissabte, els dracs han sortit a fer una volta entre els carrers de Montornès, acompanyats de la colla infantil de Diables i els grallers municipals. El seu recorregut ha anat de la plaça Joan Miró fins a la coneguda Pau Picasso, fent el seu camí més llarg al passar per la part alta del municipi.

Emma Soley i Ismael Guardeño

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: