Lluitar és tot!

Rocky és una pel·lícula molt famosa que va causar furor als cinemes. Aquest metratge publicat el 2001 protagonitzada pel conegut actor Sylvester Stalone, tracta de boxa. El que vol transmetre John G. Avildsen, el seu respectiu director, és la motivació a tot el que ens envolta. Qui no veu qualsevol d’aquestes produccions (Rocky I, Rocky II, Rocky III, Rocky IV, Rocky V, Rocky Balboa i Creed) i pensa a començar a fer esport, a sortir a córrer, a ser productius…?

Per això us porto aquesta cita, esmentada per Sylvester en una conversa entre el seu personatge i el seu fill.

Resultado de imagen de rocky no importa lo fuerte que golpees

En aquesta oració podem pensar en diverses situacions, però el que realment vol dir és que a la vida “no importa només quan copegem”, és a dir, les accions que duem a terme que fan que continuem endavant, sinó quan “ens copegen”, o millor dit, a les situacions difícils al nostre dia a dia que em de mantenir-nos forts, perquè com diu ell mateix, “Nadie golpea más fuerte que la vida”.

Frank López i Obed Hidalgo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: