Ja és oficial, l’edifici en construcció de la zona del Vinyes Velles s’acabarà

Fa poc, s’ha anunciat el reactivament d’un projecte que fa uns anys va quedar-se aturat. Es tracta de la reedificació dels habitatges, que encara no estan acabats, situats a les avingudes de Barcelona i d’Ernest Lluch de Montornès del Vallès. Metrovacesa, la constructora encarregada del projecte (i que a més compta amb la finca de 7.718m2 que inclou part del recinte firal i es troba entre les avingudes d’Ernest Lluch i de la Llibertat), ha decidit que per reprendre el que en el seu dia va començar, col·laborarà amb l’ajuntament per habilitar i condicionar definitivament tota aquella zona.

Per a fer-ho, han arribat a l’acord següent: Metrovacesa cedirà al Consistori la finca del recinte firal el darrer trimestre de 2019 per tal que es construeixi un aparcament públic a aquesta àrea. De manera que tot aquest terreny passi a ser únicament propietat de l’ajuntament.

Resultado de imagen de pisos metrovacesa montornes del valles

Disseny de l’edifici a mans de Metrovacesa

Alhora, la constructora es compromet a reedificar els habitatges que van quedar a mig fer des que, un temps després d’obtenir la llicència de construcció l’any 2016, el projecte quedés aturat.

Tot plegat, s’ha recollit a un document oficial que s’ha redactat entre en Consistori i Metrovacesa que també recull el permís per la utilització del futur terreny que pertany a l’ajuntament per a poder col·locar una caseta per a les vendes dels pisos de la constructora un cop els edificis que es compromet a construir estiguin completament fets.  A més, també s’ha pactat que un cop totes les obres estiguin fetes, es procedirà a millorar l’entorn, la seguretat viària i la mobilitat al centre del poble.

Des del punt de vista de molts habitants, és un projecte que fa temps que s’espera que es dugui a terme i, per tant, que per fi es dugui a terme és una molt bona notícia.

Paula Pajuelo i Víctor Biris 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: