El triatleta vegetarià que va guanyar en un temps record i va demanar matrimoni a la seva parella

Realment és necessari menjar carn per mantenir una bona condició física? La resposta és que NO. El triatleta Patrick Lange ha demostrat en diverses ocasions que el que realment és necessari és mantenir una dieta saludable.

Després de vuit anys essent vegetarià, ha tornat a guanyar una de les proves més dures del món l’Ironman de Hawaii. Aquest recorregut consta de 3,8km de natació, 150km en bicicleta i 42,195km a peu. L’alemany ha aconseguit ser el primer en fer tot això en menys de 8 hores, cosa que mai no s’havia vist abans. Per ser més exactes, va fer el sorprenent temps de: 7h 52min 39s.

Resultado de imagen de Patrick Lange

És sorprenent com una persona pot arribar a tenir un rendiment com aquest i més encara tenint aquest tipus d’alimentació. “Quan descobreixes el que una dieta saludable produeix al teu cos ja no et cal res més”, ha afirmat el triatleta en diverses ocasions.

Lange, també ha explicat que per controlar algunes grans marques, el va ajudar molt esmorzar flocs de blat i civada, fruits secs, coco ratllat i llavors de gira-sol remullades en llet d’ametlles.

Resultado de imagen de Patrick Lange

La prova va tenir molts alts i baixos per tots els concursants i, a part de les de Lange, també es van enregistrar altres molt bones marques a cadascuna de les etapes.

Al tram de natació, per exemple; el segon millor temps va ser de l’australià Josh Amber, amb un temps de 47:38 minuts; però això no li va ser suficient per guanyar l’or ja que, a les altres etapes va començar a enfonsar-se.

Al recorregut que es va fer en bicicleta, el segon millor temps enregistrat va ser el d’un altre concursant australià Cameron Wurf, que va aconseguir el rècord d’aquesta etapa fent-la en tan sols 4:09:06h. No obstant això, a la carrera va perdre forces i no va aconseguir posar-se al capdavant de la competició.

I finalment, a l’etapa a peu, Patrick Lange, avançaria la resta d’esportistes guanyant en un temps record aquesta prova. I per si batre aquest rècord no va ser prou, perquè aquell dia fos el més feliç de la seva vida, l’alemany també va demanar matrimoni a la seva actual parella; que, entusiasmada, va dir que sí.

Resultado de imagen de Patrick Lange

Paula Pajuelo i Víctor Biris 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: