Sortida a Platja d’Aro

Aquest divendres, 19 d’octubre, l’alumnat de 3r d’ESO ha fet una sortida de 8h a 14:30h al municipi   de Castell- Platja d’Aro, concretament als nuclis de S’Agaró i Platja d’Aro.

 

Es tracta d’una sortida de tutoria per reforçar les relacions entre els companys mentre gaudeixen del dia a aquest poble costaner.

El primer que van fer en arribar a S’Agaró, va ser fer un passeig pel camí de ronda per poder contemplar les belles vistes que se’ls oferien. Durant el camí, els alumnes van aprofitar per fer algunes fotos de les cales, platges, habitatges i altres construccions.

 

Més tard, van dirigir-se tots a la platja de Sa Conca on  van esmorzar, passar l’estona i fer les activitats que els professors i professores havien preparat per a ells amb la finalitat de millorar la cohesió i confiança de grup.

Per confiar en l’altre van fer proves com:

  • Deixar-se caure i esperar que l’altre persona els agafés.

 

  • Fer una rotllana i quan la professora deia cap a on anar, el grup havia de dirigir-se en la direcció contrària que deia.

 

  • Fer una rotllana on un alumne es col·locava al mig i es deixava caure en qualsevol direcció de manera que la resta de nois i noies que formaven la rotllana, havien de mantenir-lo dret.

 

Segons els alumnes, aquesta excursió es podria definir com una molt bona manera de desconnectar i de passar-s’ho bé mentre coneixes millor els teus companys i companyes.

Paula Pajuelo i Víctor Biris

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: