Márquez, nascut per a liderar

Diumenge passat 7 d’octubre de 2018, Márquez va tornar a fer un espectacle a la cursa de Moto GP amb un final molt emocionant en què va tornar a véncer a Dovizioso com a les passades curses del Japó i Àustria. Aquesta vegada, però, va ser a Tailàndia.

Resultado de imagen de marc marquez

L’estratègia de l’espanyol va ser conservar els pneumàtics en bon estat. Rossi també va liderar, no ho feia des de la cursa de Brno, tot i que no ho va poder acabar aconseguint ja que  li ho va prendre el seu company Maverick Vinyales.

Va ser un ritme lent de cursa, i aquí hi va entrar Dovizioso, que va abaixar el temps a 1:31 i va fer que la resta de pilots haguessin d’accelerar. Márquez es va trobar còmode i es va estirar en el grup líder. El seu compatriota Pedrosa, va caure a la novena volta, tot i que no va tenir cap lesió física. Tot es va decidir a les quatre últimes voltes, on els dos que encapçalaven la cursa es van avançar fins a onze vegades. Màrquez va avançar Dovizioso a l’última volta amb un fantàstic interior, però no comptava amb què l’italià es posaria per davant al revolt 12. Pocs segons després, el viu Marc, va aprofitar l’obertura d’Andrea per tornar a prendre el primer lloc.

Amb aquesta victòria, Márquez podria assegurar el primer lloc a la competició al Japó d’aquí a dues setmanes. Només li fa faria falta quedar per davant del pilot italià per poder ser una vegada més campió del món. I amb aquesta ja serien set, cinc a la màxima categoria. Veient aquestes estadístiques, observem un gran mèrit, ja que només té 25 anys i participa a Moto GP des del 2013, moment en què també va regnar com a campió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: